giresun Şubesi

POLİS EŞLERİ DERNEĞİNDEN GİRESUN MERKEZDE KERMES ETKİNLİĞİ

Şube Başkanımız Sayın Nuray AKTAŞ hanımefendi öncülüğünde, Teşkilat  Mensuplarımızın Üniversitede okuyan  çocuklarına  Burs ve Eğitim Yardımı   sağlamak, Teşkilat mensubu eşler arasında birlik beraberlik ve sosyal dayanışmayı arttırmak amacıyla   06 Nisan 2018   Cuma günü Giresun Merkezde  sosyal etkinliklerimizin üçüncüsü gerçekleştirilmiştir.Etkinliğimize Valimiz Sayın Harun SARIFAKIOĞULLARI’ nın eşi Sayın Dr.Aliye Serpil SARIFAKIOĞULLARI hanımefendi, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Sayın Hakan SARAÇ’ ın eşi  Figen SARAÇ hanımefendi, Giresun  İl Emniyet Müdürümüz Sayın Fahri AKTAŞ, Kamu Kurum Kuruluşları Müdürlerinin değerli eşleri ve Teşkilat mensubu Eşlerimiz ile  Dernek Üyelerimiz katılmışlardır.