giresun Şubesi

GİRESUN POLİS EŞLERİ DERNEĞİNDEN BİRLİK BERABERLİK VE DAYANIŞMA GÜNÜ ETKİNLİĞİ

GİRESUN POLİS EŞLERİ DERNEĞİNDEN BİRLİK BERABERLİK VE DAYANIŞMA GÜNÜ ETKİNLİĞİ Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Giresun Polis Eşleri Derneği Şube Başkanı Sayın Nuray AKTAŞ Hanımefendi öncülüğünde, Teşkilat Mensuplarımızın Üniversitede okuyan çocuklarına Burs, Eğitim Yardımı sağlamak, ihtiyacı olduğu tespit edilen ailelerimize maddi ve manevi anlamda destek olmak amacıyla 21.04.2018 cumartesi günü Hüseyin Restaurant’ta birlik, beraberlik ve dayanışma günü etkinliği gerçekleştirilmiştir. Etkinliğimize Sayın Valimizin eşi Dr. Aliye Serpil SARIFAKIOĞULLARI hanımefendi, Giresun Jandarma Bölge Komutanımızın eşi Figen SARAÇ hanımefendi, Vali Yardımcımızın eşi Lale UZAL hanımefendi, Giresun İl Jandarma Komutanımızın eşi Julide YAKIN Hanımefendi, Görele Kaymakamızın eşi Hatice ERMİŞ Hanımefendi, Keşap Kaymakamızın eşi Özlem SELÇUK BELGE Hanımefendi, Görele Belediye Başkanımızın eşi Fatma ERENER Hanımefendi, Kamu Kurum Kuruluşları Müdürlerinin değerli eşleri ve Teşkilat mensubu Eşlerimiz ile Dernek Üyelerimiz katılmışlardır.